6 Forklift Saogalemu Mea e Tatau Ona E Iloa

A o'o mai i le fa'agaioia o se si'i si'isi'i, a'oa'oga si'isi'i o le la'asaga muamua lea ma sili ona taua i le saogalemu mo le fa'agaioiina ma tagata o lo'o siomia ai i latou, ae o le fa'aopoopoina o so'o se tasi o nei mea fa'aoga mo le saogalemu e ono taofia pe taofia ai se fa'alavelave ae le'i tupu, ona o le Fai mai le muagagana "Better Safe than Sorry".
1. Blue Led Saogalemu Malamalama
E mafai ona fa'apipi'i i luma po'o tua fo'i (po'o mea uma e lua) o so'o se si'i'ese le moli lanu moana.O le mea e fai e le moli o le fa'ata'atia lea o se moli pupula ma le lapo'a, 10-20ft i luma o le si'i si'isi'i i luga o le fola e fa'ailoa ai le au savavali i se si'i si'isi'i o sau.
2. Amber Strobe Light
E le pei o le moli lanu moana e ta'ita'iina le saogalemu e fa'asino i lalo i le fola, o le moli strobe e maualuga mata i tagata savali ma isi masini.O moli nei e lelei pe a faigaluega i totonu o faleteuoloa pogisa ma pe a pogisa fafo aua e iloa ai e le au savali o loʻo i ai se masini o loʻo siomia ai.
3. Fa'ailo Ala'ei
E pei o le ita tele e mafai ona latou faʻalogo, toe faʻafoʻi faʻailoga e tatau lava i luga o se forklift poʻo se isi lava masini mo lena mea.O le fa'ailo fa'afo'i/fa'afo'i e tu'uina atu ai se fa'aaliga i tagata savavali ma isi masini o lo'o latalata le si'isi'i i luga ma tua i luga.
4. Meapueata Saogalemu Forklift uaealesi
E mafai ona fa'apipi'i nei tama'i mea pu'e pu'e i tua o le si'i si'isi'i e fai ma mea pu'eata i tua, i le pito i luga o le puipui o le ulu, po'o le tele fo'i o luga o le ta'avale si'isi'i e tu'uina atu ai i le tagata fa'aputu si'isi'i se va'aiga manino i le mea o lo'o tu'u ai tui ma fa'aoga tutusa ma le. fata po o uta.O le mea lea e maua ai le va'aiga sili atu o le fa'aogaina o le forklift, aemaise lava i vaega e masani ona faigata ona latou va'ai.
5. Suiga Saogalemu fusipa'u

3
Fa'amau i luga le fa'agaoioiga forklift..o le ki mo le saogalemu o fusipa'u ua mamanuina mo le saogalemu, pe a le kiliki le fusipa'u i le forklift e le aoga.
6. Su'e Nofo Noklift

下载 (9)

E fau i totonu o le nofoa masini si'isi'i si'isi'i si'isi'i fa'apipi'i i totonu o le nofoa ma iloa ai pe a nofo le tagata fa'agaivi si'i'ese i le nofoa, pe a le iloa le mamafa o le tino e le mafai ona galue le si'i si'i'ese.E fesoasoani lea e puipuia ai fa'alavelave fa'afuase'i ona e fa'amautinoa e le'o galue le masini se'i nofo se tasi i le nofoa ma pulea.


Taimi meli: Mati-20-2023